Mums reikės:
500 g pusriebės varškės;
2 kiaušinių;
1 a.š. vanilinio cukraus;
3 v.š. saldinto kondensuoto pieno;
1 a.š. kepimo miltelių;
2 v.š. grietinės;
300 g miltų;
aliejaus kepimui.
Į dubenį su varške įmušame porą kiaušinių, sudedame kondensuotą pieną, cukrų ir grietinę. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės, kad neliktų gumulėlių. Nuolat maišant po truputį beriame miltus.
Varškėčius formuojame drėgnomis rankomis, kad tešla neliptų ir dedame į keptuvę, kurioje čirška įkaitintas aliejus.
Kepame tol, kol gražiai paruduos.
Skaniausi su grietine ir saldžia uogiene.
Skanaus! :)
mmm.. kaip skaniai atrodo :)
AtsakytiPanaikinti