2011-02-20

Raugintų kopūstų sriuba

Po audringo vakaro visada ateina sunkus rytas, kai organizmas  reikalauja daug skysčių ir rūgštelės. Mums padės  atsigauti raugintų kopūstų sriuba :)


Jai reikės:
500 g raugintų kopūstų;
200 g parūkytų dešrelių;
500 g bulvių;
prieskonių: druskos, pipirų, lauro lapelių ir tt.



Į puodą su verdančiu vandeniu sudedame raugintus kopūstus, įberiame druskos, pipirų ir įmetame porą lauro lapelių. Į kitą puodą sudedame nuplautas bulves su lupena ir užkaičiame bei pasūdome.
Suraikome dešreles ir sudedame į puodą su suminkštėjusiais raugintais kopūstais, paverdame dar keletą minučių.
Įsitikinę, jog bulvės išvirė, pilame sriubą į dubenį ir ragaujame užkąsdami nusilupta bulve.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą