2011-02-12
Spagečiai su faršu varguoliams
Dviems porcijoms mums reikės:
200 g spaghetti makaronų;
200 g kiaulienos faršo;
1 nedidelio svogūno;
1 skiltelės česnako;
1 šaukšto aliejaus;
1 šaukšto grietinės;
1 šaukšto pomidorų padažo;
prieskonių: druskos, pipirų ir tt.
Užkaičiame vandenį, jį pasūdome bei ipilame šlakelį aliejaus. Sudedame faršą į keptuvę, įpilame šiek tiek vandens.
Pasiruošiame kitus ingredientus - smulkiai sukapojame svogūną bei česnaką.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame makaronus.
Į faršą sudedame svogūnus, česnakus, grietinę, pomidorų padažą bei prieskonius. Jeigu rasite šaldytuve, skonio nepagadins paprikos gabalėliai ar pievagrybiai. Kadangi aš neradau nieko, teks pagardinti varguoliškais druska bei pipirais.
Maždaug po 7-10 min išvirusius makaronus nusunkiame ir sudedame į lėkštę, o paruoštą faršą - ant jų.
Skanaus varguoliai!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą