2011-02-12

Spagečiai su faršu varguoliams


Dviems porcijoms mums reikės:
200 g spaghetti makaronų;
200 g kiaulienos faršo;
1 nedidelio svogūno;
1 skiltelės česnako;
1 šaukšto aliejaus; 
1 šaukšto grietinės;
1 šaukšto pomidorų padažo;
prieskonių: druskos, pipirų ir tt.

Užkaičiame vandenį, jį pasūdome bei ipilame šlakelį aliejaus. Sudedame faršą į keptuvę, įpilame šiek tiek vandens.

Pasiruošiame kitus ingredientus - smulkiai sukapojame svogūną bei česnaką.



Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame makaronus.


Į faršą sudedame svogūnus, česnakus, grietinę, pomidorų padažą bei prieskonius. Jeigu rasite šaldytuve, skonio nepagadins paprikos gabalėliai ar pievagrybiai. Kadangi aš neradau nieko, teks pagardinti varguoliškais druska bei pipirais.

 
Maždaug po 7-10 min išvirusius makaronus nusunkiame ir sudedame į lėkštę, o paruoštą faršą - ant jų.



Skanaus varguoliai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą